Valoa ja voimaa
Hanna Ekolan teksteistä ja Juha Salosen valokuvista koostettu lahjakirja jokaiselle joka kyselee, miten jaksaa eteenpäin arjen askelissa. Kirja on helppo antaa halauksena tai ystävän myötäelävänä käden ojennuksena hänelle, joka kaipaa hiljentymistä kiireen keskellä tai jonka matkantekoa väsyttävät arjen vaatimukset, menetykset, suru tai särkyminen.

Kirjan tekstit ovat ajatelmia toivosta ja lohdutuksesta, jaksamisesta ja luopumisesta sekä hetkistä, joissa pienet, yksinkertaiset asiat muuttuvat elämää kannattelevaksi ja eteenpäin vieväksi voimaksi. Tekstit on kirjoitettu arkisesti, mutta samalla lempeästi ja hellästi. Niiden äärellä on helppo levähtää keskeneräisenä ja kyselevänäkin. Teksteistä välittyvät myös kirjoittajan omakohtaiset kokemukset menetysten, voimattomuuden ja surun äärellä. Herkät valokuvat kulkevat käsikädessä tekstien kanssa.

Valoa ja voimaa ilmestyy lokakuussa 2004.
Kirjaa voi tilata mm. osoitteesta www.sley-kirjat.fi

Otan osaa
Julkaisuvuosi: 1996
Uusintapaino: 2001

Palkittu vuoden 1997 Vuoden kiinnostavin kristillinen kirja –nimikkeellä

Otan osaa -kirja perustuu haastatteluihin, joissa eri tavoin läheisensä menettäneet henkilöt kertovat surun kosketuksesta ja kivusta, mutta myös selviytymisen pienistä askelista. Tähän kirjaan on helppo tarttua silloinkin, kun suru on juuri koskettanut eikä puhumiseen riitä voimia. Kirjan henkilöiden kanssa voit hiljaisesti keskustella ja käydä läpi omaa suruasi.

Napanuora
Julkaisuvuosi: 1995

Olen äitini tytär. Me kaikki olemme. Tyttäriä tai poikia. Meillä jokaisella on oma napanuoramme. Side, joka yhdistää meidät äitiimme koko elämämme ajan. Minä kiitän omastani.

Kutsun Sinut kanssani löytöretkelle, miettimään yhdessä tunnettujen suomalaisten kanssa, miten äidiltä saadut eväät kantavat elämässä.

Ruusutarhassa
Julkaisuvuosi: 1989

Hannan toimittama runokokoelma. Esipuhe Hannalta.